torsdag 29. august 2013

.. og roen senker seg på fjellet ...

Å komme seg til fjells etter endt arbeidsuke, ikke nødvendigvis for bare slappe av på hytta, - men gjøre noe annet, det er alltid et eller annet som skal males, snekres eller mekkes på. Denne helga var det den siste enden av ny veranda der oppe som skulle ferdigstilles. Ikke så mye jobb, så det ble god tid til både avslapping og noen små fotoutflukter - finest er det på de litt kalde morgenene når sola akkurat har begynt å titte fram, alle duggmaleriene og den uendelige stillheten, - de andre sover - det er bare meg og tretåspetten, smålommen og sola som har våknet til liv...og noen øyenstikkere da. Blikk stille - ingen urbane lyder - jeg kan gjøre noe av det jeg synes aller mest om. Kan man ha det bedre i en verden hvor slett ikke alle er i denne priviligerte situasjonen ? - rettferdig er det definitivt ikke, men jeg tenker som så at andre ikke får det bedre om jeg lar være å nyte disse stundene .... 


 
Tilbake til hytta, vannet ligger klart for et avkjølende bad for en kropp som har gått seg varm, - ei ny helg står for døra , - gå ut og fang øyeblikkene selv om været ikke ser ut til å bli det samme fine denne helg - god helg alle sammen, og nok en gang - takk for besøket og kommentarene !

13 kommentarer:

 1. Otroligt fina bilder ,jag var ute idag morgon men dom bilderna kommer imorgon ,det är ju sååååå vackert ljus på morgonen ,Nette

  SvarSlett
 2. Hei og takk for kommentaren på bloggen min :) Setter stor pris på alle som er innom, og som legger igjen en hilsen og som vil følge meg :)
  Jeg er imponert over dere naturfotografer som fanger dyr og fugler så fint i kameralinsa :)

  SvarSlett
 3. Åhh så fint du skriver og så vakre bilder!!DEt er så herlig nå i naturen i agust måned og videre utover!
  Ja jeg Mmå si som de andre før meg..Du tar virkelig flotte bilder!

  Kos dere masse!

  Hilsen Anita

  SvarSlett
 4. Your trip to the cabin sounds delightful! I love all your captures, especially the hovering dragonflies~awesome job!!! Wishing you a great weekend as well!

  SvarSlett
 5. Hvordan greier du å fange den øyenstikkeren i lufta,- har prøvd et par ganger uten hell! Flott serie fra den ultimate avkopling, Lorents!
  Serien under av smålommen er også veldig flott!
  Ha en fortsatt fin helg, Lorents:)

  SvarSlett
 6. Hei Lorents,

  du var ikke så veldig opptatt bortsett ddan veranda, slik at du virkelig ferdig nå.

  Jeg liker bildene dine virkelig flott igjen. Dette vannlilje er storslått, men de flygende øyenstikkere. Den tretåspett og andre vannfugler. Du perle av spindelvev er virkelig fantastisk.

  Hilsener, Helma

  SvarSlett
 7. Hei Lorents, så enig så enig, den beste tida på døgnet er før alle andre våkner, stillheten er vidunderlig. Det at vi ikke aner en døyt om fremtida vår, er at disse øyeblikkene ikke kan verdsettes nok! Grip dem og nyt dem ved enhver anledning alle sammen!
  Praktfulle bilder du har fått her, som vi "uteliggere" ofte ser men kanskje ikke alltid fanger på brikka! Men de ligger arkivert på minnet vårt! Det er så vakkert at det nesten gjør vondt!:-)
  Ha en flott fotohøst Lorents!
  Mvh Lillian

  SvarSlett
 8. Kjempeserie dette var! =) Flott stemning i stille vann og "stillestående øyenstikkere"

  SvarSlett
 9. Bildene 2 og 3 var veldig flotte - og det siste bildet er rett og slett spektakulært!

  SvarSlett
 10. Hej!
  Så fina bilder.
  Nu börjar jag komma ifatt mina bloggvänner med kommentarer.
  Lommen är så vacker

  SvarSlett
 11. Hi there I located your blog by mistake when i was searching AOL for this subject, I must tell you your blog is definitely helpful I also like the design, its cool! All About Justin Bieber

  SvarSlett
 12. Nice post, things explained in details. Thank You.

  SvarSlett