lørdag 20. april 2013

Havørn og måkeskrik .......

Turen til Flatanger og Folla for ei uke siden gav som sagt mange bilder på brikkene, men ikke bare havørn. Her kommer et knippe med måkeskrik og lange eksponeringer, men selvsagt også noen bilder av "majesteten" igjen, - den må liksom være med i en serie fra storhavet på Trøndelagskysten. Håper at noen av disse kanskje også faller i smak ?

God helg til dere alle ! 
 

 Lukkertid = 1/8 sekund

Det er vel dette som kalles å "trå vannet" ?

I lav kveldssol

Maten er ikke tapt før motstanderen har svelget den helt !!
 
Klarte det !
Takk for at du igjen avla et besøk her, håper du ikke føler at minuttene var bortkastet. Ønsker dere alle ei fortsatt fin fotohelg, nyt aprildagene hvor enn i verden du befinner deg !

Mange flere bilder fra turen finner du under "Havørn" og "Måker" på www.naturphoton.no dersom du ennå ikke har gått lei :-)

12 kommentarer:

 1. Härliga bilder av fågellivet .Jag bor så högt uppe på backen att vattnet når mig inte ! Nu kan du se mera bilder från igår jag lade just in dom ,har nog en del juveler ännu att visa ,trevlig fortsättning på kvällen ,Nette

  SvarSlett
 2. Her var det mange blinkskudd! Fantastisk.
  Ha en riktig god helg :)

  SvarSlett
 3. Fantastiske bilder fra det rike fuglelivet ved kysten vår! Ørnebildene er helt rå, og for et blinkskudd der måkene basker i hop gap mot gap for å ta maten fra den andre! Sjelden kost! :) Lange eksponeringer har jeg ingen erfaring med, men du verden for en spennende effekt! Det der må jeg prøve meg på! Ha fortsatt en fin fotohelg!
  mvh Lillian

  SvarSlett
 4. Hei Lorents... ser jo at jeg gått glipp av opptil flere godbiter, når jeg nå oppdaterer meg her inne.
  Fly flate, så flotte bilder av denne utrolige flotte havørnen,- kan bare prøve å forestille meg hvilken opplevelse det må være.
  Men jeg må allikevel innrømme at bildene av måkene, tatt med lang lukkertid er jeg serdeles svak for... slike motiver kan jeg se på i evigheter.... Lekkert!
  Ha en alle tiders helg, Lorents:)

  SvarSlett
 5. I like your variety of exposures. Stunning gull action shots...they don't mess around! The second to last shot is awesome! Keep well, Lorents!

  SvarSlett
 6. Ohoiiii jeg tror jammen du har vært på tur med Ola Martin, og både ut fra ord og bilder her skjønner en jo at det har vært en kjempeopplevelse Lorents!! Bare å få sett havørna på så nært hold er jo en opplevelse i seg selv, og når en får knipsa med så godt resultat ja da blir man glad helt inn i ryggmargen kan jeg tenke meg :-) jeg hadde i alle fall vært mer som en overivrig 4-åring, he he

  Fantastisk kveldslys på de siste bildene dine her, ikke slikt lys en kan bestille men heldige du fikk det også, vakkert vakkert!!! superdyktig er du. Må vel takes for frihånd å, bilder fra båt, og jeg vet faktisk hvor vanskelig det er, sukk... for var på rundtur rundt Runde i fjor og ja, ikke enkelt å fange når både motiv og fotograf er i bevegelse.

  Vår i lufta!! er det ikke fantastisk å :-) Skudra mi helt hel igjen etter kragebensbrudd her på senvinteren, så nå kan kamera holdes helt uten problemer. Venter nå på at diverse skal ploppe opp av jorda for akkurat kjøpt min første macrolinse :-) Venter og venter men ennå ingen tegn til hvitveis og diverse her. Men håp :-)

  Ha en supersøndag superfotograf Lorents! Anneklem.

  SvarSlett
 7. Flott serie med ørn og måker. Jeg likte godt bilde 7 : litt uvanlig nær-portrett .

  SvarSlett
 8. So many great action shots here Lorents, perfect for the different effects you are trying.

  SvarSlett
 9. Hej!
  Vilka bilder, hela serien är helt fantastisk. Tänk att få möta havsörnen så nära bilderna får mig att drömma om dessa örnmöten. Trutbilderna har både charm, humor och är rena konstverken. Hatten av för en fin serie.
  Ha en fin vecka!
  /Ingemar

  SvarSlett
 10. Hva en flott serie Lorents!
  Jeg tror at Eagle virkelig fantastisk. Og hva en hyggelig skarp aksjon. Gir deg komplimenter så vakker du vet dette fotografiet. Måker i seg selv jeg liker det, men med at lave lukkerhastigheter er litt ikke helt min greie;-)

  Hilsener, Helma

  SvarSlett