fredag 10. september 2010

Beverelva mi

Etter endt arbeidsdag, kan det være god rekreasjon i å besøke en beverfamilie, ikke har de det travelt og ikke er de nødvendigvis der når du ankommer på ettermiddagen heller.
Det innebærer at du må sette deg ned på en stein og vente en time eller kanskje to. Under denne ventingen får du tenkt mange tanker, og får kanskje også noen gode ideer, - det er vel nettopp det som er re-kreasjon

© Lorents H Blomseth

Når beveren omsider ankommer stedet du sitter og venter, er det nærmest den samme følelsen som når du har sittet lenge og fisket uten å få noe, og så plutselig er den store der.


© Lorents H Blomseth

Kameralyden synes å fasinere den store gnageren..


© Lorents H Blomseth

© Lorents H Blomseth

Møte mellom menneske og dyr er alltid ekstra spesielt når du vet at dyret ser deg, men av en eller annen grunn bare betrakter deg, uten frykt, - bare godtar deg som en del av dens omgivelser. Selvfølgelig vel vitende om at et klaps med halen er det som skal til for å skremme, avlede og forsvinne ....


© Lorents H Blomseth

Den samarbeidsvillige beveren finner det like plutselig som den dukket opp, betimelig å dukke ned en siste gang og bare bli borte, .. men jeg kommer nok tilbake en annen kveld.

3 kommentarer:

  1. håper jeg kan bli med deg til denne elva en gang

    SvarSlett
  2. I just found your blog and want to say thank you ! It is really nice post thanks for sharing and just keep up the good work !


    greenbaypackers | philadelphiaeagles| pittsburghsteelers|newyorkgiants    SvarSlett