torsdag 25. august 2011

Blå seinsommer på nært hold .............

Kveldene har igjen blitt mørkere, de lyse sommernetters tid i Trøndelag er over for denne gang. Lufta blir reinere ettersom nettene blir kaldere, men dagene kan fortsatt være varme og fine. Disse dagene benyttes gjerne ute i det fri med en kaffeskvett som vandringsvenn, og så hunden da selvfølgelig, hun som blir så skuffet når jeg drar ut for å møte fugler og dyr, - skjønner ikke helt at ikke hun kan være med da, men denne gangen hopper hun lykkelig inn i bilen og skjønner at det er "Julaften".


Den dypblå høstfargen i vannet tiltaler meg som du sikkert har skjønt, der er barnet i meg - fasinasjonen for vannet og dets mange former som kommer for en dag.



Lysets spill på blikkstille sjø, bare beveget litt av bølgene bak båten i noen få knops fart, - fint å ikke alltid ha de travelt og måtte rekke noe, - la turen være målet ....



Skorpelaven på en stein kan danne de flotteste mønster både i form og farge, - ta deg bare tid til å sette deg ned og studere den på nært hold, - og krysse fingrene for at ingen ser deg og lurer på hva som feiler deg :-)


En sopp er beleiret av en huleboer som trengte litt ly ...


En fin lørdag med både skogtur og båttur i varmt augustvær gjentar vi gjerne selv om augusten snart er passert, - blir sikkert fint i september også ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar