mandag 29. desember 2014

Iskalde førjulsdager ...

 
Etter et lengre opphold her inne i "bloggverden", ble det endelig tid for å se gjennom noen av bildene som har blitt til. Aktiviteten har vært usedvanlig lav i senhøst og førjulsvinter, men noen få turer ut har det blitt. Dagene før jul var relativt kalde, og julaften var det ned mot -20 grader og masse frostrøyk lå over vannet i den lave vintersola. En liten stund for å observere en storskarv som dykket etter mat fikk jeg i alle fall med meg ute denne dagen. Flyndre så ut til å bli julemiddagen til denne i år...

Et par dager senere rigget jeg meg til ute for å få noen bilder av en av norsk faunas kanskje vakreste fugler, sidensvansen. Disse opptrer i flokker nå på vinteren og tar for seg av rognebær, frukter og knopper. Noen fargerike gulspurver lurte seg også med på denne foto-shooten...

Med disse bildene vil jeg takke så mye til dere som har kikket innom bloggen i løpet av 2014, - ønsker dere alle ei fortsatt god jul og et godt nytt fotoår i 2015 !


7 kommentarer:

 1. Ønsker deg godt nyttår Lorens!Mangen flotte bilder og info om våres fugler.Takk !håper å se mer til dine bilder i 2015:)

  Hilsen Anita

  SvarSlett
 2. Det er ikke vanskelig å være enig i at sidensvansen har utseende med seg, flott fugl.
  Godt Nyttår, Lorents.

  SvarSlett
 3. For en flott serie av sidensvansen,- har til gode å få den nærme nok for mine objektiver, dessverre,- den er jo bare så vakker, rent eksotistisk!
  Ønsker deg et riktig Godt Nytt År, Lorents :)

  SvarSlett
 4. Happy New Year, Lorents! Wishing you health, happiness and more wonderful photos for 2015!

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder!
  Ønsker deg et nytt flott fotoår i 2015!

  SvarSlett
 6. Hi, Really great effort. Everyone must read this article. Thanks for sharing.

  SvarSlett